Käytämme ja kehitämme Funnelissa Power BI:n ja kumppanimme Surveypalin rajapintakäyttöä. Toimimme myös Surveypalin kumppanina räätälöiden Surveypalin asiakkaiden Power BI -raportteja. Surveypal on hyödyllinen ohjelma verkko- ja mobiililomakkeilla kerättävien tietojen keräämiseen. Sen yhdistäminen Microsoftin Power BI -raportointi- ja analysointipalveluun mahdollistaa raporttien monipuolisen koostamisen ja palvelee siten tiedolla johtamista.

 

Surveypal & Funnel

 

Kehityspäällikkömme Niklas Viileinen on Power BI -asiantuntija ja kovan luokan bittinikkari, mitä tulee järjestelmien rajapintojen hyödyntämiseen raportoinnin ja liiketoiminnan kehittämisessä. Hän kirjoitti Surveypalin vierasblogiin ohjeistuksen Surveypalin ja Power BI:n yhteiskäytöstä.

LUE BLOGI >>

 

Surveypal taipuu moneen Power BI:n rajapinnan kautta

”Funnelissa olemme valinneet Surveypalin kumppaniksemme muun muassa siksi, että Surveypalin rajapinta mahdollistaa Power BI:n ja muiden sovellusten näppärän käytön liiketoimintojen kehittämiseksi. Niiden avulla pystymme toteuttamaan asiakkaiden hyvinkin vaativia ja kehittyneitä tarpeita”, Viileinen perustelee, ”reaaliaikaisesti päivittyvä asiakaskokemuksen raportointinäkymä on tästä yksi hyvä esimerkki”.

Power BI:n avulla voidaan Surveypal-kyselyiden tulokset räätälöidä haluttuun muotoon, se mahdollistaa myös kyselyiden tuloksien yhdistämisen muihin ulkoisiin lähteisiin. Näitä ovat esimerkiksi CRM-tiedot, verkkokaupan tai -sivun kävijätiedot tai oikeastaan mikä tahansa, joka tuo lisäarvoa tuloksien raportointiin ja tuloksien tulkitsemiseen.

LUE BLOGI >>

TUTUSTU FUNNELIN TIEDOLLA JOHTAMISEN PALVELUIHIN >>