Raikas ja ihmisläheinen yritysilme juhlavuoden kunniaksi

touko 14, 2018 | B2B-markkinointi, Caset

Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy, tuttavallisesti HSI, halusi raikastaa ja uudistaa yritysilmeensä 30-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi. Jo pitkään samana pysynyt visuaalinen ilme sai perusteellisen muodonmuutoksen yritystunnusta, uusia verkkosivuja ja markkinointimateriaaleja myöten. Funnel valikoitui tässä kumppaniksi aikaisempien hyvien kokemusten, laajan osaamisensa sekä palveluasenteensa ansiosta. HSI:n juhlavuoden kruunasi valinta vuoden Isännöintiyritykseksi 2017.
 

HAASTATELTAVANA

Essi Liljemark
varatoimitusjohtaja

KIINNOSTUITKO?
Ota yhteyttä

Mika Rautiainen
CEO
p. 040 520 0301
mika.rautiainen@funnel.fi

TARVE:  Pölyttynyt yritysilme haluttiin keventää ja nykyaikaistaa juhlavuoden kunniaksi

HSI:llä koettiin, että jo 20 vuotta samana pysynyt liikemerkki ja visuaalinen ilme eivät enää vastanneet yrityksen linjaa olla asiakaslähtöinen ja helposti lähestyttävä isännöintiyritys.

Koko yritysilme päätettiin uudistaa lattiasta kattoon. Tämän lisäksi kaikki markkinointimateriaalien sisältö päivitettiin ja tapa puhua asiakkaalle muutettiin virallisesta sävystä ihmisläheisemmäksi.

– Kun lähdimme tähän projektiin, sanoimme Funnelille, että HSI:n kirjainyhdistelmä on ainoa, mihin ei saa koskea. Me halusimme olla avoimia uusille ajatuksille. Halusimme tuulettaa kaikki markkinointimateriaalit, esitteet, kirjelomakkeet, roll-upit, verkkosivut, varatoimitusjohtaja Essi Liljemark kertoo projektin alkuasetelmista.

 

TOTEUTUS: Tiivistä ja mutkatonta yhteistyötä

Visuaalisen ilmeen uudistus aloitettiin liikemerkistä ja värimaailmasta. Asiakkaan tarpeen ja toiveiden huolellisen kartoittamisen jälkeen Funnel teki muutamia ehdotuksia, joita asiakas kommentoi. Lopullinen versio alkoi pian aueta ja hahmottua iteratiivisen prosessin tuloksena. Yhteistyö oli projektin aikana suoraa ja välitöntä ja molemminpuolinen ymmärrys avitti projektia harppauksin eteenpäin.

– Funnelin projektipäällikkö sai hienosti kiinni heittämistäni ajatuksen puolikkaista. Tämä oli yksi ehdoton vahvuus. Hänen kanssaan on helppo jutella asioista eikä koskaan tuntunut, että omat ideat olisivat suunnittelijan mielestä pöhköjä. Jos jotain ei ollut järkevää toteuttaa, meille kerrottiin miksi. Saimme juuri sen tuen, mitä asiantuntijalta kaipasimme, Liljemark kehuu.

Funnelin projektipäällikkö sai hienosti kiinni heittämistäni ajatuksen puolikkaista. Tämä oli yksi ehdoton vahvuus. Hänen kanssaan on helppo jutella asioista eikä koskaan tuntunut, että omat ideat olisivat suunnittelijan mielestä pöhköjä.

– Essi Liljemark
  varatoimitusjohtaja, HSI

TULOKSET: Uusi raikas ilme saa kehuja asiakkailta ja erottaa HSI:n edukseen

Yritysilmeen uudistus on nyt loppusuoralla. Verkkosivut ovat valmiit, markkinointimateriaalit on painettu ja logotuotteet tehty.

Uudistuksen myötä HSI:lle tarjoutuu myös tilaisuus muistuttaa nykyisiä asiakkaitaan palveluistaan ja esitellä uusille asiakkaille ihmisläheistä ammattitaitoaan. Uusi kevyempi ilme on saanut jo paljon kehuja ja hyvän vastaanoton HSI:n asiakkaiden keskuudessa.

– Olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Lanseerasimme helmikuussa olemassa oleville asiakkaille uuden yritysilmeen ja olemme saaneet paljon mukavaa palautetta, Liljemark iloitsee.

SUOSITTELEN Funnelia, kun kaipaat ratkaisukeskeistä kumppania, jolta saa asiantuntevaa ja hyvää palvelua

– Funnel haluaa aina palvella viimeisen päälle. Heillä ei mene sormi suuhun, kun eteen tulee haaste, vaan etsivät aina toimivan ratkaisun. Asiakkaana siihen on helppoa sanoa, että joo, tehdään niin! Kun saa näin ensiluokkaista palvelua, ei voi kuin olla onnellinen, Liljemark kertoo.

Yhteistyön sujuminen on aina kahden kauppa. Myös Funnelin projektipäällikkö, graafinen suunnittelija Minna Rautiainen, kiittelee HSI:tä ja erityisesti Liljemarkia, joka on ollut asiakkaan puolelta toimeenpaneva voima tässä projektissa:

– Yhteistyömme on ollut todella mutkatonta. Essi [Liljemark] on kädet savessa -ihminen, jolla on ajatuksia, vastauksia ja visiota.

Yhteistyö HSI:n ja Funnelin välillä jatkuu. Muutamasta mittavammasta projektista on jo keskustelut käynnissä.

Olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Lanseerasimme helmikuussa olemassa oleville asiakkaille uuden yritysilmeen ja olemme saaneet paljon mukavaa palautetta.

– Essi Liljemark
  varatoimitusjohtaja, HSI

Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy

Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy (HSI) on isännöintiin erikoistunut perheyritys. Yrityksen palvelu perustuu vankkaan kokemukseen, kattavaan osaamiseen ja ystävälliseen palveluun.

Isännöintiliitto myönsi HSI:lle Isännöintiyritys 2017 -palkinnon tunnustuksena asunto-osakeyhtiöiden digitaalisiin palveluihin panostamisesta sekä digitaalisen toimintakulttuurin jatkuvasta kehittämisestä.

www.hsi.fi >>

Muita onnistumisiamme