Helpottaisiko myyntityötäsi, jos tietäisit kenelle pitäisi myydä ja mitkä ovat heidän motiivinsa ja tavoitteensa? Funnelissa olemme tunnistaneet tämän monen myyjän kipukohdan ja olenkin aina enemmän kuin innoissani, kun saan kertoa Päättäjäkartta-palvelustamme.

Päättäjäkartta on nimittäin ratkaisu juuri siihen ongelmaan, jos haluat laajentaa kosketuspintaasi asiakasyrityksessäsi uusille alueille tai tähtäimessäsi on uusi lupaava asiakas, mutta sinulla ei ole aikaa selvittää, keneen olla yhteydessä ja mistä aloittaa. Päättäjäkartta on nimensä mukaisesti kartta, joka koostuu sinulle hyödyllisistä kontakteista ja opastaa päätöksentekijöiden motiiveihin ja huoliin.

Saat siis työkalun, joka sekä neuvoo, keneen olla yhteydessä että mistä asioista nämä päätöksentekijät ovat kiinnostuneita. Kuulostaa aika hyvältä, eikö!

 

Mutta, mitä asiakkaasi hyötyy tästä?

Kun olet perehtynyt asiakkaaseesi, osaat puhua juuri häntä kiinnostavista asioista. Tämä säästää aikaa ja hermoja molemmilta. Mikään ei varmasti ilahduta asiakastasi enemmän kuin kotiläksynsä tehnyt myyjä, joka pystyy tarjoamaan ratkaisuja juuri niihin haasteisiin, joiden kanssa itse painii. Asiakaslähtöisyyttä parhaimmillaan.

Lisäksi tiedämme kaikki, että suurissa yrityksissä tiedonkulku on ajoittain haastavaa eikä toinen kerros välttämättä tiedä, mitä neljäs kerros tekee tai suunnittelee. Päättäjäkartta toimii aarrekarttanasi tässäkin kohtaa. Kun sinulla on myyjänä perspektiivi asiakkaasi liiketoiminnan eri alueille, voit parhaimmillasi tuottaa asiakkaallesi huomattavaa lisäarvoa olemalla viestinviejä ja sillanrakentaja eri alueiden välillä.

 

Markkinoinnista vetoapua

Kokemukseni mukaan päättäjäkartat ovat oiva ja heti hyödynnettävissä oleva työkalu myyjille. Hyvää palautetta ja kiitosta on tullut jopa kaikkein kokeneimmilta ammattilaisilta. Eikä siinä kaikki. Päättäjäkartan avulla myynti voi yhteistyössä markkinoinnin kanssa kohdistaa haluamaansa viestiä juuri oikeille ihmisille, oikeaan aikaan ja oikeissa kanavissa. Ja mehän jo tiedämme, keitä haluamme tavoittaa ja millä viestillä.

Jiao Wang
projektipäällikkö

puh. 044 060 2760
jiao.wang@funnel.fi

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat uusimmat blogit ja muut ajankohtaiset ilmoitukset suoraan sähköpostiisi!