Opas: Mitä on ABM?

Toteutimme kartoituksen suomalaisten keskisuurten ja suurten yritysten ABM-toimintatavan hyödyntämisen tasosta ja maturiteetista.

Account Based Marketing -toimintatavalla lisäät asiakkaidesi tietämystä ja mielenkiintoa palveluitasi, tuotteitasi ja osaamistasi kohtaan ja parannat näin mahdollisuuksiasi myynnissä ja/tai asiakaspidossa. Funnelin oma ABM-kartoitus toteutettiin vuoden 2019 aikana. Tulokset ovat nyt valmiina ja ladattavissa käyttöönne, ja kartoitukseen osallistuneet ovat saaneet sähköpostiinsa tämän raportin jo aiemmin. Lataa opas veloituksetta!

Jos haluat kuulla lisää ABM-palvelustamme ota yhteyttä Joona Rautiaiseen, joona.rautiainen@funnel.fi tai 050 574 1353 .

Tilaa kartoitus

* vaadittu kenttä
Funnel Oy käyttää tietojasi asiakasviestintään ja uutiskirjeeseen liittyvissä yhteydenotoissa. Emme jaa tietojasi ulkopuolisille tai tuki sähköpostiasi jatkuvalla viestivirralla.


Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa napsauttamalla linkkiä sähköpostien alatunnisteessa. Voit tutustua tietosuojakäytäntöihimme kotisivuillamme tai ottaa yhteyttä osoitteeseen info[at]funnel.fi.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Funnel Oy

Funnel on B2B-myynnin asiakaskokemuksen mittaamiseen ja kehittämiseen keskittynyt asiantuntijaorganisaatio. Kasvatamme asiakkaidemme myyntiä ja asiakkuuksia sekä parannamme johtamisen käytäntöjä ja toimintamalleja. Toimintamme pohjaa asiakkaiden kuunteluun, asiakkaan äänen hyödyntämiseen sekä kertyneen asiakas- ja markkinaymmärryksen tulkintaan ja käyttöön.

Funnel somessa

Muita kartoituksiamme