Kartoitamme puhelinhaastatteluin

Keräämme tietoa kartoituksiimme pääasiassa puhelinhaastatteluilla. Tehtävät kartoitukset voivat liittyä asiakkaidemme toimeksiantoihin tai omiin selvityksiimme.

Asiakas­kokemuksen mittaaminen

Yritykset kehittävät toimintaansa ja asiakastyytyväisyyttä asiakaskokemuksen mittaamisella. Me keräämme tietoa usein puhelinhaastatteluilla. Haastattelut tehdään lyhyinä 10 minuutin kysymyspatteristoina tai pidempinä noin 30 minuutin keskusteluina.

Dialogi asiakkaamme asiakkaan, eli sinun, kanssa on tärkeä tekijä asiakkaamme tarjoaman palvelun kehittämisessä ja sen synnyttämän asiakastyytyväisyyden parantamisessa. Osallistumalla haastatteluumme pääset kehittämään myös sinulle tarjottavia palveluja ja tuotteita. Voit myös tutustua tietosuojaselosteeseemme yksityisyyttäsi askarruttavissa kysymyksissä.

 

MARKKINA­YMMÄRRYKSEN KASVATTAMINEN

Tuotaessa markkinoille uutta tuotetta tai kohdennettaessa palveluja uudelle toimialalle sitä koskeva uusi markkina on hyvä selvittää. Me haastattelemme asiakkaamme potentiaaliset asiakkaat ja toteutamme markkinatutkimuksen heidän puolestaan. Mielipiteelläsi pystyt näin ollen vaikuttamaan siihen, mitä ja miten uutta palvelua tai tuotetta jatkossa löydät markkinoilta.

 

FUNNELIN OMAT KARTOITUKSET

Haluamme nähdä yritysmarkkinan tilan eri näkökulmista. Siksi teemme myös omia tutkimuksia oman ja muiden ymmärryksen kasvattamiseksi. Toteuttamiemme tutkimusten raportit on mahdollista tilata veloituksetta omaan käyttöön.

 

HALUATKO OSALLISEKSI KARTOITUSTEN TEKOON?

Olemme myös kiinnostuneita tietämään, jos sinä haluat tulevaisuudessa olla osallisena uusien kartoitustemme teossa ja ymmärryksen laajentamisessa.

Osallistumalla kartoituksiimme saat raportin käyttöösi heti sen valmistuttua.

 

Olemme asiantuntijoita laadukkaiden haastattelujen teossa ja analysoinnissa

vastaajaa

eri maata

eri kieltä

eri maanosaa

Miten henkilötietojani käsitellään?

Tietojesi käsitteleminen turvallisesti on ykkösprioriteettimme haastatteluissa. Voit tutustua tietojen käsittelyyn tarkemmin rekisteriselosteestamme.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi kaikissa tilanteissa. Nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä muut henkilötietosi käsitellään yksityisyydensuojan edellyttämällä tavalla.

Nauhoitamme osan haastattelupuheluista. Tallenteet tuhotaan välittömästi litteroinnin jälkeen. Säilytämme vastausdataa ainoastaan toimeksiannon ajan, jonka jälkeen tuhoamme kaiken hallussamme olevan datan.

Funnelilla olevat tiedot on suojattu  asiattomalta pääsyltä tietoihin ja laittomasti tapahtuvalta hävittämiseltä, muuttamiselta, luovuttamiselta, siirtämiseltä taikka muulta laittomalta käsittelyltä. Suojaus on järjestetty teknisesti, hallinnollisesti, sähköisesti sekä tietoturvatoimintojen osalta turvaamaan kaikkia antamiasi tietoja.

Haastatteluissa/kartoituksissa annetut tiedot säilytetään niin kauan kuin on tarpeen kartoitusprojektien hoitamiseksi. Vanhentuneet ja tarpeettomat tiedot poistetaan.

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja ilman etukäteisilmoitusta sekä muuttaa ja muunnella tämän sivuston sisältöä.

Yrityksen tietosuoja

Olemme läpikäyneet  EU-tietosuoja  käyttöönotto-ohjelman (GDPR), jolla olemme varmistaneet toimintamme olevan GDPR-säännösten mukaista. Tämä kattaa kaikkien järjestelmien, rekisterien, sidosryhmäyhteistyön (haastateltavat, henkilökunta, asiakkaat sekä yhteistyökumppanit), prosessien sekä tietoturvan läpikäynnin, riskiarvioinnin, toimintatapojen luomisen, koulutuksen ja dokumentoinnin.

Rekisterilähteemme

Pääsääntöisesti rekisterimme eivät ole meidän hallinnoimiamme, joten voimme poistaa yhteystiedot vain yksittäisestä tutkimuksesta, mutta emme itse rekisterilähteestä.

Yleisimmät rekisterilähteemme ovat:

  • Suomen Asiakastieto
  • Asiakasrekisterit
    • Asiakasyritystemme ylläpitämät yritys- ja asiakasrekisterit.
Voinko vastata anonyymisti?

Halutessasi voit vastata anonyymisti kartoituksiimme. Tällöin luovutamme asiakkaillemme tiedot edustamastasi yrityksestä ilman yksilöityjä henkilötietojasi.

Lisätietoja haastatteluista:

info@funnel.fi