KARTOITAMME PUHELINHAASTATTELuin

Keräämme tietoa kartoituksiimme pääasiassa puhelinhaastatteluilla. Tehtävät kartoitukset voivat liittyä asiakkaidemme toimeksiantoihin tai omiin selvityksiimme.

 

Asiakas­kokemuksen mittaaminen

Yritykset kehittävät toimintaansa ja asiakastyytyväisyyttä asiakaskokemuksen mittaamisella. Me keräämme tietoa usein puhelinhaastatteluilla. Haastattelut tehdään lyhyinä 10 minuutin kysymyspatteristoina tai pidempinä noin 30 minuutin keskusteluina.

Dialogi asiakkaamme asiakkaan, eli sinun, kanssa on tärkeä tekijä asiakkaamme tarjoaman palvelun kehittämisessä ja sen synnyttämän asiakastyytyväisyyden parantamisessa. Osallistumalla haastatteluumme pääset kehittämään myös sinulle tarjottavia palveluja ja tuotteita. Voit myös tutustua tietosuojaselosteeseemme yksityisyyttäsi askarruttavissa kysymyksissä.

 

MARKKINA­YMMÄRRYKSEN KASVATTAMINEN

Tuotaessa markkinoille uutta tuotetta tai kohdennettaessa palveluja uudelle toimialalle sitä koskeva uusi markkina on hyvä selvittää. Me haastattelemme asiakkaamme potentiaaliset asiakkaat ja teemme markkinakartoituksen heidän puolestaan. Mielipiteelläsi pystyt näin ollen vaikuttamaan siihen mitä ja miten uutta palvelua tai tuotetta jatkossa löydät markkinoilta.

 

FUNNELIN OMAT KARTOITUKSET

Me Funnelissa haluamme nähdä yritysmarkkinan tilan eri näkökulmista. Siksi teemme vuosittain muutamia katsauksia oman ja muiden ymmärryksen kasvattamiseksi. Toteuttamiemme kartoitusten tiivistelmäraportit on mahdollista tilata veloituksetta omaan käyttöön. Myös laajemmat raportit on mahdollista saada olemalla yhteydessä meihin.

 

 

HALUATKO OSALLISEKSI KARTOITUSTEN TEKOON?

Olemme myös kiinnostuneita tietämään, jos sinä haluat tulevaisuudessa olla osallisena uusien kartoitustemme teossa ja ymmärryksen laajentamisessa.

Osallistumalla Yritysmarkkinan tila -sarjan kartoitukseen saat laajan raportin käyttöösi heti sen valmistuttua.

Lisätietoja haastatteluista:

Joona Rautiainen
p. 050 574 1353
joona.rautiainen@funnel.fi

Olemme asiantuntijoita laadukkaiden haastattelujen teossa ja analysoinnissa

vastaajaa

eri maata

eri kieltä

eri maanosaa