Funnelin palvelut

B2B-markkinatutkimukset

Kartoittamamme tieto lisää ymmärrystäsi, ja oivallat liiketoimintasi kehittämisen suunnan. Ymmärrät enemmän asiakkaastasi, markkinasta ja omasta organisaatiostasi. Autamme sinua muutosten toteuttamisessa ja asiakkaidesi asiakaskokemuksen parantamisessa. Oivallat, miten pääset vaikuttamaan asiakkaan päätöksentekoon.

Lue lisää »

B2B-asiakkuuksien kasvattaminen

Meille on tärkeää, että tekemiemme kartoitusten ja analyysien herättämät oivallukset eivät jää vain raportteihin. Autamme haastekohtien luovimisessa, liittyivätpä ne ylipäätään toimintamallien uudistamiseen tai johonkin yksittäiseen toiminnan kehittämiskohtaan ja toteuttamiseen.

Lue lisää »

B2B-asiakaskokemus

Voimme toteuttaa asiakaskokemuksen kartoituksen, jonka avulla saat hyvin käsityksen siitä, miten asiakkaasi voivat ja miten he kokevat kumppanuutenne. Rakennamme mittaamisen ja tiedolla johtamisen toimintamallin silloin, kun sitä ei vielä ole.

Lue lisää »

Valmennukset ja konsultointi

Intohimomme on tuottaa oivalluksia ja käyttää niitä asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseen. Koulutamme asiakkaidemme myyntitiimejä ja autamme heitä luomaan ja selventämään heidän arvolupauksia ja myyntiviestejä. Kanssamme asiakkaamme löytävät kilpailuedun ja erottuvat markkinoistaan.

Lue lisää »

B2B-markkinatutkimukset

Kartoittamamme tieto lisää ymmärrystäsi, ja oivallat liiketoimintasi kehittämisen suunnan. Ymmärrät enemmän asiakkaastasi, markkinasta ja omasta organisaatiostasi. Oivallat esimerkiksi asioita, jotka liittyvät organisaationne työtapoihin, työkaluihin ja asiakasymmärrykseen. Autamme sinua muutosten toteuttamisessa ja asiakkaidesi asiakaskokemuksen parantamisessa. Oivallat, miten pääset vaikuttamaan asiakkaan päätöksentekoon.

Lue lisää »

B2B-asiakkuuksien kasvattaminen

Meille on tärkeää, että tekemiemme kartoitusten ja analyysien herättämät oivallukset eivät jää vain raportteihin. Haluamme niiden johtavan myös käytännön toimiin ja liiketoimintasi parantamiseen. Autamme haastekohtien luovimisessa, liittyivätpä ne ylipäätään toimintamallien uudistamiseen tai johonkin yksittäiseen toiminnan kehittämiskohtaan ja toteuttamiseen. Sparraamme johtoa ja valmennamme asiantuntijoista ja myyjistä asiakaslähtöisempiä ja myynnillisempiä.

Lue lisää »

B2B-asiakaskokemus

Voimme toteuttaa asiakaskokemuksen kartoituksen, jonka avulla saat hyvin käsityksen siitä, miten asiakkaasi voivat ja miten he kokevat kumppanuutenne. Kartoituksen avulla saat vinkkejä asiakastyytyväisyyden parantamiseen ja asiakassuhteen syventämiseen. Rakennamme mittaamisen ja tiedolla johtamisen toimintamallin silloin, kun sitä ei vielä ole.

Lue lisää »

Valmennukset ja konsultointi

Intohimomme on tuottaa oivalluksia ja käyttää niitä asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseen. Koulutamme asiakkaidemme myyntitiimejä ja autamme heitä luomaan ja selventämään heidän arvolupauksia ja myyntiviestejä. Autamme myös suunnittelemaan ja kehittämään uutta liiketoimintaa, prosesseja ja palveluja. Kanssamme asiakkaamme löytävät kilpailuedun ja erottuvat markkinoistaan. Palvellaksemme asiakkaitamme käytämme myös verkostoja ja ekosysteemejä.

Lue lisää »

"Laadukas tuotanto, tehokas raportointi ja avoin pääsy lopputuloksiin on todella loppuun mietitty. Miten ikinä me Postin henkilöt haluamme datan kanssa painia, se löytyy napin takaa."

- Petri Marttila, asiakkuusjohtaja, Posti -

"Yhteistyössä Funnelin kanssa toteutettu markkinatutkimus on auttanut meitä kehittämään kumppaneidemme kanssa palveluita, joka tukevat asiakkaidemme transformaatio- ja modernisaatiostrategioita."

– Max Druey, Senior Partner Development Manager, AWS –

"Kartoitusraportti auttoi meitä luomaan myynnillemme tuotteen asiakassegmenttikohtaiset kärkiviestit. Lisäksi  rakensimme kokonaisen asiakastapahtuman sisällöt kartoitettujen teemojen ympärille."

– Markus Paul, toimitusjohtaja, MediaTailor –

"Funnel on oppinut nopeasti Tiedon toimintatavat ja päässyt sitä kautta sisään tekemiseen. Alkujaan yksittäisen työntekijän tukemisesta lähtenyt toiminta on laajentunut nopeasti uusiin suuntiin."

- Jani Hyppönen, Sales and Marketing Executive, Tieto -

"Funnelilla on vahva idea ja teoria haastatteluiden taustalla: mikä on ja mistä muodostuu ylivoimainen asiakaskokemus."

– Mika Kiljala, toimitusjohtaja, Huld –