Valmennukset ja konsultointi

Toimivia keinoja kilpailuedun löytämiseen, erottautumiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Myyntitiimien ja asiantuntijoiden tehokasta valmennusta.

Intohimonamme on tuottaa vaikuttavaa asiakasymmärrystä ja hyödyntää sitä asiakkaidemme liiketoiminnan tukemisessa ja kehittämisessä.  

Autamme asiakkaitamme kehittämään myyntitiimejään, ja tunnistamaan asiantuntijoissaan asuvan sisäisen myyjän. Huippumyyjiä tuemme konseptoimalla ja kirkastamalla palveluihin tai jopa yksittäisiin myyntihankkeisiin liittyviä arvolupauksia ja myyntiviestejä.  

Konseptoimme, muotoilemme ja kehitämme asiakkaillemme uusia liiketoimintoja, toimintatapoja, tuotteita tai prosesseja. Tunnemme palvelumuotoilun työkalut ja metodit ja olemme keskittyneet B2B-toimialoihin, myynnin ja markkinoinnin prosesseihin, sekä palveluliiketoiminnan kehittämiseen.

Olemme asiakkaidemme kumppanina kilpailuedun löytämisessä ja erottautumisen rakentamisessa. Avullamme asiakkaamme erottautuvat markkinastaan, tuottaen asiakkaillensa merkityksellisiä palveluita, sekä palvellen heitä asiakkaille arvoa ja hyötyä tuottavilla tavoilla. 

Uskomme verkostoihin ja ekosysteemeihin. Tästä syystä emme luulekaan, että kaikki viisaus asuisi Funnelissa, vaan hyödynnämme laajaa verkostoamme asiakastoimeksiannoissa. Samalla haluamme olla asiakkaidemme verkoston ja ekosysteemien tukena, luomassa parhaat olosuhteet yhteistoiminnalle ja yhteiselle palvelukokemukselle. Olemme kumppaniverkoston ja jakelutiekanavien palvelukokemuksen mittauksen ja kehittämisen ammattilaisia.