MRK Funnel oy

Funnel on B2B-myynnin asiakaskokemuksen mittaamiseen ja kehittämiseen keskittynyt asiantuntijaorganisaatio. Kasvatamme asiakkaidemme myyntiä ja asiakkuuksia sekä parannamme johtamisen käytäntöjä ja toimintamalleja. Toimintamme pohjaa asiakkaiden kuunteluun, asiakkaan äänen hyödyntämiseen sekä kertyneen asiakas- ja markkinaymmärryksen tulkintaan ja käyttöön.

Olipa kyse uusien asiakkaiden hankinnasta, nykyisten asiakkuuksien vahvistamisesta tai muuten toimintamallien parantamisesta, autamme siihen vaadittavan ymmärryksen kasvattamisessa ja toiminnaksi jalkauttamisessa.

Toimistomme sijaitsee Helsingissä, josta käsin palvelemme asiakkaitamme pääosin Pohjoismaissa ja Euroopassa, ja verkostomme turvin myös maailmanlaajuisesti.

 

”Materiaalina ratkaisukuvaus on nyt helpommin käsitettävissä, koska siitä ei tehty liian teknistä. Funnelin tuoma lisäarvo on juuri se, että osaavat kertoa asian asiakkaan näkökulmalta kiinnostavasti – ei liian teknisesti.” – Mikko Peltoniemi, Partner Account Manager, CA Technologies –
”Funnelin ymmärrys ja osaaminen kasvoivat toimeksiannon myötä ja se näkyy korkeana laatuna. Tämä välittyy kaikissa materiaaleissa ja tekstisisällöissä.” -Juha Strandman, toimitusjohtaja, E2 Software-
”Terveydenhoitoala on meille tärkeä, mutta emme tunteneet entuudestaan sen hankintaprosessia. Tarvitsimme siis ammattitaitoisen toteuttajan, jolla on kokemusta niin alasta itsestään kuin kartoitusten teosta. Funnelin olemme todenneet aiemminkin luotettavaksi kumppaniksi, joten valinta oli selkeä” – Jasmina Elo, markkinointipäällikkö, OpusCapita –
”Funnelin parhaita vahvuuksia onkin joustavuus, se ei ole iso ja kankea firma.” – Jani Rissanen, Vice President, Customer Experiences, Metsä Wood –
”Toteutimme massiivisen haastattelurundin tärkeissä asiakkaissa ja tarvitsimme kumppanin, joka vie asiakkuuksia eteenpäin ja johon meillä on täysi luotto.” – Minna Ruusuvuori, Vice President, Sales and Marketing, Attido –

AVOIMET TYÖPAIKAT

Etsitkö uusia haasteita?

Olemme aina kiinnostuneita tapaamaan asiantuntemustamme kasvattavia asiantuntijoita.
Ole rohkeasti yhteydessä tai lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen info@funnel.fi.

Nyt haussa!
• tutkimushaastattelija

Haussa

Tutkimushaastattelija

Etsimme tutkimushaastattelijaa, joka pystyy tekemään haastatteluja saksaksi ja kääntämään haastattelun sen jälkeen englanniksi. Työ on joustavaa ja itsenäistä, ja sopii loistavasti freelancereille tai sivutöitä etsiville.
Lisätiedot: Mika Rautiainen, puh. +358 40 520 0301, mika.rautiainen@funnel.fi

Haussa

Tutkimushaastattelija / Research Analyst (multiple markets)

As the demand on our  Insight services keeps raising, we are currently looking for new team members to join our international Insight Team. The research projects are handled globally – the most frequent market areas / languages being:

 • Danish
 • English
 • French
 • German
 • Norwegian
 • Swedish

The projects involve conducting interviews over the telephone, compiling and analysing data and preparing reports. The work is suitable for business-minded individuals who are fluent in Danish, English, French, German, Norwegian or Swedish and are looking for a flexible project work, possibly as an additional income.

After a thorough introduction, the work can be done independently and with flexible schedule.

If you are analytical, thorough and have a good level of verbal and written communication skills, please do not hesitate to apply.

To apply, please tell us about yourself by sending application and CV as soon as possible to Mika Rautiainen, tel. +358 40 520 0301, mika.rautiainen@funnel.fi.

Funnel auttaa kehittymään asiakkaaltasi kerätyn laadullisen tiedon avulla

Keräämme ja analysoimme laadullista tietoa, josta hyötyvät myynti, markkinointi sekä palvelu- ja tuotekehitys.

 • Asiakkaitamme ovat kasvua tavoittelevat palvelu- ja ratkaisumyyntiorganisaatiot Suomessa. Lisäksi palvelemme myyntiorganisaatioita, jotka myyvät jakelutiekanavien kautta.
 • Asiakkaitamme yhdistää halu kehittää toimintaa sen pohjalta mitä asiakkaat heille kertovat.
 • Rakentamamme asiakasymmärrys jalkautuu niin strategia- kuin asiakastyöhön.
 • Autamme, kun tarvitset tuottavamman toimintamallin, uuden myyntistrategian tai tukea yksittäisissä toimenpiteissä.
 • Palveluitamme kuvaa modulaarisuus, skaalautuvuus, ymmärrettävyys ja analyyttisyys.

Olemme asiantuntijoita laadukkaiden haastattelujen teossa ja analysoinnissa

vastaajaa

eri maata

eri kieltä

eri maanosaa

Yritysmarkkinan tila -kartoitussarja

Haluamme nähdä ja näyttää yritysmarkkinan tilan eri näkökulmista. Toteuttamiemme kartoitusten tiivistelmäraportit voit tilata veloituksetta omaan käyttöösi. Olemalla yhteydessä meihin, saat halutessasi lisäksi kartoitusten laajemmat raportit.

Olemme myös kiinnostuneita tietämään, jos sinä haluat tulevaisuudessa olla osallisena uusien kartoitustemme teossa ja ymmärryksen laajentamisessa.

Osallistumalla kartoitukseen saat laajan raportin käyttöösi heti sen valmistuttua.