MRK Funnel oy

Funnel on B2B-myynnin asiakaskokemuksen mittaamiseen ja kehittämiseen keskittynyt asiantuntijaorganisaatio. Kasvatamme asiakkaidemme myyntiä ja asiakkuuksia sekä parannamme johtamisen käytäntöjä ja toimintamalleja. Toimintamme pohjaa asiakkaiden kuunteluun, asiakkaan äänen hyödyntämiseen sekä kertyneen asiakas- ja markkinaymmärryksen tulkintaan ja käyttöön.

Olipa kyse uusien asiakkaiden hankinnasta, nykyisten asiakkuuksien vahvistamisesta tai muuten toimintamallien parantamisesta, autamme siihen vaadittavan ymmärryksen kasvattamisessa ja toiminnaksi jalkauttamisessa.

Toimistomme sijaitsee Helsingissä, josta käsin palvelemme asiakkaitamme pääosin Pohjoismaissa ja Euroopassa, ja verkostomme turvin myös maailmanlaajuisesti.

 

”Materiaalina ratkaisukuvaus on nyt helpommin käsitettävissä, koska siitä ei tehty liian teknistä. Funnelin tuoma lisäarvo on juuri se, että osaavat kertoa asian asiakkaan näkökulmalta kiinnostavasti – ei liian teknisesti.” – Mikko Peltoniemi, Partner Account Manager, CA Technologies –
”Funnelin ymmärrys ja osaaminen kasvoivat toimeksiannon myötä ja se näkyy korkeana laatuna. Tämä välittyy kaikissa materiaaleissa ja tekstisisällöissä.” -Juha Strandman, toimitusjohtaja, E2 Software-
”Terveydenhoitoala on meille tärkeä, mutta emme tunteneet entuudestaan sen hankintaprosessia. Tarvitsimme siis ammattitaitoisen toteuttajan, jolla on kokemusta niin alasta itsestään kuin kartoitusten teosta. Funnelin olemme todenneet aiemminkin luotettavaksi kumppaniksi, joten valinta oli selkeä” – Jasmina Elo, markkinointipäällikkö, OpusCapita –
”Funnelin parhaita vahvuuksia onkin joustavuus, se ei ole iso ja kankea firma.” – Jani Rissanen, Vice President, Customer Experiences, Metsä Wood –
”Toteutimme massiivisen haastattelurundin tärkeissä asiakkaissa ja tarvitsimme kumppanin, joka vie asiakkuuksia eteenpäin ja johon meillä on täysi luotto.” – Minna Ruusuvuori, Vice President, Sales and Marketing, Attido –

AVOIMET TYÖPAIKAT

Etsitkö uusia haasteita?

Olemme aina kiinnostuneita tapaamaan asiantuntemustamme kasvattavia asiantuntijoita.
Ole rohkeasti yhteydessä tai lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen info@funnel.fi.

Nyt haussa!

• sisällöntuottaja
• projektipäällikkö
• tutkimushaastattelija

14.2.2019

Haussa markkinoinnin ja projektinhallinnan taitava

Sisällöntuottaja

Tehtäväsi on tuottaa sisältöä, kuten asiakastarinoita, uutisia, tiedotteita, sisältöjä eri kohderyhmille sosiaalisen median kanaviin, raportteja sekä muita materiaaleja. Etsimme lähtökohtaisesti kielitaitoista ammattilaista, joka pärjää globaaleissa asiakasprojekteissa. Työssä onnistuminen edellyttää suomen, ruotsin ja englannin kielen sujuvaa osaamista.  

Työssäsi tuotat sisältöä joko Funnelin omaan markkinointiin tai asiakasprojekteihin ja asiakkaille. Lisäksi osassa projekteja teet kartoituksia varten haastatteluja, joiden vastaukset osaat jäsennellä ja analysoida laadullisiksi raporteiksi. Toimit samalla projektien vastuuhenkilönä ja tiiminvetäjänä ja/tai olet itse tiimeissä sisällöntuottajana.

Työn vastuualueet

 • kirjallinen sisällöntuotanto suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi
 • markkinointisuunnittelu
 • haastattelut
 • kartoitusanalyysit
 • projektinhallinta

Vaatimukset

Tunnet markkinoinnin periaatteet, eri viestintäkanavien toimintatavan ja sen, miten niissä viestitään. Olet kiinnostunut oppimaan uusia asioita ja nautit löydöksien tekemisestä ja johtopäätelmien keksimisestä. Olet luonteva tekemään haastatteluja, löydät kerrotusta olennaiset asiat ja osaat yhdistellä nämä uusiksi oivalluksiksi. Osaat myös ammentaa olemassa olevasta tutkimustiedosta, raporteista ja haastatteluista tärkeimmät asiat laadukkaaksi kokonaisuudeksi. 

Osaat kirjoittaa laaja-alaisesti eri toimialoista ja niiden sisällöstä, mutta ennen kaikkea ymmärrät ICT:tä ja valmistavan teollisuuden kieltä. Osaat puhua ja kirjoittaa sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. 

Emme painota tiettyä koulutustaustaa, mutta edellytämme näyttöä omasta osaamisesta sekä innokasta työotetta ja paloa omaan tekemiseen.  

 • sujuva suomen, ruotsin ja englannin suullinen ja kirjallinen taito
 • erinomaiset keskustelutaidot
 • eri viestintä- ja markkinointikanavien toimintaperiaatteiden tuntemus 
 • laaja-alainen ymmärrys eri toimialoista, erityisesti ICT:stä ja valmistavasta teollisuudesta 
 • vahvaa näyttöä omasta osaamisesta
 • innokas työote ja palo omaan tekemiseen

Funnel työyhteisönä

Funnel on nopealiikkeinen, matalan hierarkian työyhteisö. Kasvamme koko ajan ja etsimme hyviä tyyppejä tiimiimme.
Funnel tarjoaa:

 • näköalapaikan globaaleihin liiketoimintoihin ja asiakkaisiin
 • kanavat terävälle kynälle
 • mahdollisuuden kehittää projektinjohtotaitoja
 • lämminhenkisen ja työorientoituneen työyhteisön

Työn alkaminen ja luonne

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ voidaan tehdä vakituisen, osa-aikaisen tai freelancerin sopimuksella.

Yhteystiedot ja hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteella mika.rautiainen@funnel.fi. Valmistaudu esittämään työnäytteet kieli- ja kirjoitustaidostasi. Lisätiedot Mika Rautiainen, p. 040 520 0301, funnel.fi

Haussa markkinointia ymmärtävä ja analyyseja tekevä

Projektipäällikkö

 

Tehtäväsi on johtaa ja toteuttaa erilaisia markkinointiin sekä kartoitusten tekoon ja analysointiin liittyviä projekteja. Ne voivat liittyä joko Funnelin omaan toimintaan tai asiakkaan toimeksiantoihin. Haussa ei ole pelkästään henkilö, joka pitelee hyvin kiinni langoista, vaan työssä korostuu myös projektipäällikön oma työpanos projektien toteutuksessa ja markkinoinnin toteuttajan rooli asiakasprojekteissa. Tiimiimme haetaan erityisesti tekijää, joka pystyy toimimaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi globaaleissa projekteissa. Osassa projekteja teet kartoituksia varten haastatteluja, joiden vastaukset osaat jäsennellä ja analysoida laadullisiksi raporteiksi. Toimit projektien vastuuhenkilönä ja tiiminvetäjänä sekä pystyt toimimaan myös tarvittaessa muissa projekteissa osana tiimiä.

Työn vastuualueet

 • projektinhallinta
 • markkinointisuunnittelu
 • markkinoinnin toteutus
 • kvalitatiiviset ja kvantitatiiviset kartoitusanalyysit
 • haastattelut

Vaatimukset

Olet markkinoinnin ja projektiosaamisen generalisti, osaat kaikkea tarpeeksi. Olet multitaskaaja, joka osaa suunnitella ja toteuttaa projekteja itse. Osaat vetää projekteja oma-aloitteisesti, mutta pystyt toimimaan myös muissa projekteissa yhtenä tiimin jäsenistä. Olet taitava teknologian hyödyntäjä ja tunnet digitaalisen markkinoinnin salat Adwordseistä markkinoinnin automaatioon ja Google Analyticsiin. Myynnillisyys näkyy työotteessasi. Katsomme eduksi, jos olet toiminut myynnin kanssa tai olet itse myynyt jotain.

Kartoitusten tekeminen vaatii puolestaan analyyttisyyttä ja syy-seuraussuhteiden ymmärtämistä. Olet kiinnostunut oppimaan uusia asioita ja nautit löydöksien tekemisestä, tiedon tulkinnasta ja johtopäätelmien tekemisestä. Olet luonteva tekemään haastatteluja, löydät kerrotusta olennaiset kohdat ja osaat yhdistellä nämä uusiksi oivalluksiksi. Osaat myös ammentaa olemassa olevasta tutkimustiedosta, raporteista ja haastatteluista tärkeimmät asiat laadukkaaksi kokonaisuudeksi. Pystyt sujuvasti tuottamaan asiakkaan liiketoimintaan liittyviä sisältöjä ja paketoimaan myynnin toiveita markkinointisisällöiksi. Osaat puhua ja kirjoittaa sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Emme painota tiettyä koulutustaustaa, mutta edellytämme näyttöä omasta osaamisesta sekä innokasta työotetta ja paloa omaan tekemiseen.

 • digitaalisen markkinoinnin tuntemus ja ymmärrys toteutuksesta
 • sujuva suomen, ruotsin ja englannin suullinen ja kirjallinen taito
 • erinomaiset keskustelutaidot
 • laaja-alainen ymmärrys eri toimialoista, erityisesti ICT:stä ja valmistavasta teollisuudesta
 • vahvaa näyttöä omasta osaamisesta
 • innokas työote ja palo omaan tekemiseen

Funnel työyhteisönä

Funnel on nopealiikkeinen, matalan hierarkian työyhteisö. Kasvamme koko ajan ja etsimme hyviä tyyppejä tiimiimme.
Funnelista saat:

 • näköalapaikan globaaleihin liiketoimintoihin
 • ratkoa haasteita digitaalisen markkinoinnin muutoksissa
 • mahdollisuuden kehittää projektinjohtotaitojasi
 • lämminhenkisen ja työorientoituneen työyhteisön

Työn alkaminen ja luonne

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ voidaan tehdä kokoaikaisen, osa-aikaisen tai freelancerin sopimuksella.

Yhteystiedot ja hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteella mika.rautiainen@funnel.fi. Valmistaudu esittämään työnäytteet kieli- ja kirjoitustaidostasi. Lisätiedot Mika Rautiainen, p. 040 520 0301, funnel.fi

Haussa

Tutkimushaastattelija / Research Analyst (multiple markets)

As the demand on our  Insight services keeps raising, we are currently looking for new team members to join our international Insight Team. The research projects are handled globally – the most frequent market areas / languages being:

 • Danish
 • English
 • French
 • German
 • Norwegian
 • Swedish

The projects involve conducting interviews over the telephone, compiling and analysing data and preparing reports. The work is suitable for business-minded individuals who are fluent in Danish, English, French, German, Norwegian or Swedish and are looking for a flexible project work, possibly as an additional income.

After a thorough introduction, the work can be done independently and with flexible schedule.

If you are analytical, thorough and have a good level of verbal and written communication skills, please do not hesitate to apply.

To apply, please tell us about yourself by sending application and CV as soon as possible to Ms Liisi Koivu. p. 050 2460, liisi.koivu@funnel.fi

Funnel auttaa kehittymään asiakkaaltasi kerätyn laadullisen tiedon avulla

Keräämme ja analysoimme laadullista tietoa, josta hyötyvät myynti, markkinointi sekä palvelu- ja tuotekehitys.

 • Asiakkaitamme ovat kasvua tavoittelevat palvelu- ja ratkaisumyyntiorganisaatiot Suomessa. Lisäksi palvelemme myyntiorganisaatioita, jotka myyvät jakelutiekanavien kautta.
 • Asiakkaitamme yhdistää halu kehittää toimintaa sen pohjalta mitä asiakkaat heille kertovat.
 • Rakentamamme asiakasymmärrys jalkautuu niin strategia- kuin asiakastyöhön.
 • Autamme, kun tarvitset tuottavamman toimintamallin, uuden myyntistrategian tai tukea yksittäisissä toimenpiteissä.
 • Palveluitamme kuvaa modulaarisuus, skaalautuvuus, ymmärrettävyys ja analyyttisyys.

Olemme asiantuntijoita laadukkaiden haastattelujen teossa ja analysoinnissa

vastaajaa

eri maata

eri kieltä

eri maanosaa

Yritysmarkkinan tila -kartoitussarja

Haluamme nähdä ja näyttää yritysmarkkinan tilan eri näkökulmista. Toteuttamiemme kartoitusten tiivistelmäraportit voit tilata veloituksetta omaan käyttöösi. Olemalla yhteydessä meihin, saat halutessasi lisäksi kartoitusten laajemmat raportit.

Olemme myös kiinnostuneita tietämään, jos sinä haluat tulevaisuudessa olla osallisena uusien kartoitustemme teossa ja ymmärryksen laajentamisessa.

Osallistumalla kartoitukseen saat laajan raportin käyttöösi heti sen valmistuttua.