Ura Funnelissa

Mukavaa, että olet kiinnostunut meistä työnantajana! Pienen, lämminhenkisen työyhteisömme vahvuus on erilaisuus. Olemme kaikki persoonaltamme erilaisia, mutta yhteinen tavoitteemme on sama: olla b2b-yritysten ja heidän asiakkaidensa välinen linkki kohti entistä parempaa yhteistyötä.

Kymmenhenkinen työyhteisömme osallistuu niin asiakkuuksien kuin sisäisen työskentelyn kehittämiseen. Pohdimme yhdessä yrityksen strategiaa, toiminnan tehostamista ja jaamme saamiamme oppeja projekteista, unohtamatta myöskään toistemme parempaa auttamista ja huomioon ottamista. Funnelin arvopohjaan kuuluvat onnistumisen ilo, välittäminen, auttaminen ja takaisin antaminen sekä virheistä oppiminen.

Työskentelemme hybridimallilla, välillä kotitoimistoilta käsin ja välillä tilavalla toimistollamme Helsingin Pitäjänmäellä. Lounastamme usein yhdessä saman pöydän ääressä, joko toimistollamme tai jossakin lähiseudun lounasravintoloista.

Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat muun muassa Metsä Wood, Posti ja Tietoevry.

Funnelin suurin voimavara on työyhteisö, jossa voi rohkeasti ja rehellisesti olla oma itsensä. On hienoa työskennellä asiantuntijoiden ympäröimänä, joista tulee ensimmäisenä mieleen sana ’tinkimättömyys’.

Jiao Wang

Head of Production, Insight

Avoimet työpaikat

Avoin työpaikka: tutkimushaastattelija

Avoin työpaikka: tutkimushaastattelija

Koska Insight-palveluidemme kysyntä kasvaa jatkuvasti, etsimme tällä hetkellä uusia ryhmän jäseniä liittymään kansainväliseen Insight-tiimimme.

Töihin Funneliin: avoin hakemus

Töihin Funneliin: avoin hakemus

Olemme aina kiinnostuneita tapaamaan asiantuntemustamme kasvattavia asiantuntijoita. Ole rohkeasti yhteydessä tai lähetä avoin hakemuksesi!

Yrityksestä

Funnel on B2B-asiakas- ja markkinaymmärryksen tutkimus- ja konsultointiyritys. Tuotamme asiakkaillemme konkreettista tietoa heidän nykyisistä ja potentiaalisista asiakkaistaan, markkinasta, verkostosta sekä ekosysteemeistä.  

Strategisena tavoitteenamme on toimia keskustelevana datan luojana ja tulkitsijana, ja luoda keräämämme datan pohjalta b2b-verkostoja ja ekosysteemejä. 

 

perustettu

liikevaihto Meur

työntekijää

toimistokoiraa